Hidroizolatii Terase

Cautati un constructor pentru hidroizolatii de calitate si la un pret accesibil pentru urmatorul dumneavoastra proiect?

Contactati-ne

Hidroizolari terase, hidroizolatii terase, hidroizolatie terase, terase circulabile, hidroizolatie

Terasele sunt expuse in mod prelungit la intemperii. Solutiile necesare trebuie sa fie complete si sustenabile. Criteriile de calitate a unei lucrari de hidroizolatii terase presupun impermeabilitate la apa, rezistenta la temperaturi negative si pozitive extreme, sa prezinte rezistenta sporita la agentii de mediu si stabilitate la fluctuatii foarte mari de temperaturii.

Exista doua tipuri importante de sisteme de hidroizolatii:

  • Hidroizolatii pentru terase circulabile
  • Hidroizolatii pentru terase necirculabile

La randul lor fiecare din aceste tipuri de hidroizolatie sunt specifice in functie de finisajul ales, adica daca hidroizolatia va fi acoperita (protejata UV) sau nu.

In functie de acestea se determina materialul ce trebuie aplicat, astfel ca sunt recomandate hidroizolatii PVC/FPO, cu membrana bituminoasa, pe baza de rasini poliuretanice sau bitum poliuretanic.

La nivel de materiale utilizate pentru hidroizolatii terase, membrana bituminoasa si membrana lichida bitum poliuretanic sunt recomandate pentru unele aplicatii fara trafic, membranele poliuretanice pot suporta traficul direct sau pot fi acoperite, membranele PVC pot fi fara trafic sau cu trafic de intretinere sau membrane PVC suport acoperisuri verzi . Membranele bituminoase, membranele PVC, membranele lichide poliuretanice impiedica infiltrarea apei in elementele cladirii si protejeaza de expunerea la mucegai, igrasie si impotriva avariilor.

  • terase circulabile
  • terase necirculabile
Hidroizolatii Terase
Pentru furnizarea unui serviciu imbunatatit folosim cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de cookies.