Hidroizolatii Fundatii Si Subsoluri

Cautati un constructor pentru hidroizolatii de calitate si la un pret accesibil pentru urmatorul dumneavoastra proiect?

Contactati-ne

Hidroizolatie fundatii, hidroizolatie subsoluri, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, impermeabilizari subsoluri, hidroizolatie poliuretanice

Hidroizolatia la fundatii si subsoluri este imperios necesara intrucat infrastructura unei cladiri asigura stabilitatea si sanatarea respectivei cladiri. Absenta sau realizarea de hidroizolatii defectuoase la fundatii si subsoluri se soldeaza in timp cu fenomene de coroziune a armaturii si destructurari ale ementelor de beton.

Hidroizolatia pentru structura ingropata se recomanda a se efectua la exterior din timpul constructiei sau ulterior si pentru a fi eficienta trebuie sa se ia in calcul atat parametrii cladirii cat si datele de natura Geo - calitatea solului si nivelul panzei freatice sau alte ape de suprafata din acumulari pluviale.

Pentru o hidroizolatie eficienta a subsolurilor si fundatiilor optiunile sunt:

  • hidroizolatii cu membrane bituminoase
  • hidroizolatii cu membrane lichide bitum-poliuretanic
  • hidroizolatii cu emulsii elastice bitum-cauciuc
  • hidroizolatii cu mortare hidroizolante cimentoase elastice sau semi-elastice
  • hidroizolatii cu membrane PVC in sistem cuva inclusiv sub radier/placa pardoseala

Pentru hidroizolatii corecte la fundatii, subsoluri sau terase este foarte important sa se realizeze si tratarea corespunzatoare a rosturilor.

Hidroizolatii Fundatii Si Subsoluri
Pentru furnizarea unui serviciu imbunatatit folosim cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de cookies.