Despre Noi

Cautati un constructor pentru hidroizolatii de calitate si la un pret accesibil pentru urmatorul dumneavoastra proiect?

Contactati-ne

Pasiune

Ne-am castigat clientii prin seriozitate si competenta, prin dinamism si promptitudine, prin calitatea echipamentelor si tehnologii de ultima generatie.

Avantaje

Indiferent de necesitatile dumneavoastra suntem pregatiti sa va oferim solutiile cele mai optime chiar daca vorbim despre constructii rezidentiale sau civile.

Valorile Companiei

Suntem pasionati de munca noastra si ne-am propus ca prin toate actiunile noastre sa fim cei mai buni pentru cei care ne-au acordat incredere.

Misiunea Companiei

Firma noastra executa lucrari majore de hidroizolatii profesionale, industriale si civile. Serviciile companiei se impun prin experienta in domeniu, personal calificat, proceduri controlate, materiale de cea mai buna calitate. Asiguram solutii tehnice performante pentru hidroizolatii, reparatii structuri prin injectare betoane, alaturi de o multitudine de servicii complementare.

Sistemele de hidroizolatie si impermeabilizare oferite de noi sunt la standardul international in domeniu. Relatia directa pe care o avem cu clientii nostrii ne permite sa gasim intotdeauna cele mai bune variante de rezolvare. Prezenta noastra activa pe piata de constructii din Romania ne recomanda ca o firma serioasa cu experienta vasta in domeniu.

hidroizolatie Sika acoperis si terasa
Pentru furnizarea unui serviciu imbunatatit folosim cookies. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de cookies.